Boka provning

Provning på Fjäderholmarnas Bryggeri

Har du någonsin funderat på hur man brygger ett gott öl? Vad är egentligen skillnaden mellan en lager och en ale? Var i processen uppstår bitterheten och aromen? Detta och mycket, mycket mer vill vi berätta för er i vårt bryggeri ute på stora Fjäderholmen, 25 minuters båtfärd från Nybrokajen/Slussen. Ni kommer få prova 5 utvalda ölsorter samt få en guidad visning av vårt mikrobryggeri. Båten lägger till mitt framför vår entré så det är omöjligt att missa oss.

Pris: 398: - 
(Provning för företag och större sällskap, minst 8 personer)

För er som är färre än 8 personer finns två alternativ nedan, kostnadsfria bryggerivisningar  eller bryggeripaketet. 


KOSTNADSFRIA BRYGGERIVISNINGAR LÖRDAGAR KL 13:00 & 15:00

Om ni vill se bryggeriet rekommenderar vi er att besöka oss en lördag mellan maj och september. Under en  bryggerivisning får ni inblick i vår tillverkningsprocess och grunderna i ölbryggning. Efter visningen finns givetvis möjlighet att prova vår öl i baren. Anmäl er i baren när ni anländer till Fjäderholmarna. Kom gärna i god tid. 

 


Bryggeripaketet i samarbete med Fjäderholmarnas Krog

I Bryggeripaketet provas tre utvalda ölsorter hos oss, sedan avnjuts en trerätters middag på Fjäderholmarnas Krog. För mer information och bokning klicka på länken nedan.

Gäller från maj 2018.


Smartbox

Har du en Smartbox?

Boxen gäller under perioden maj-september. Upplevelsen behöver inte bokas i förväg, det räcker att ni tar med er värdebeviset och lämnar det till personalen i baren. Varje lördag kl. 13.00 och 15.00 finns det möjlighet att följa med på en kostnadsfri bryggerivisning. Anmälan till bryggerivisningen sker i baren. Läs mer om vad som ingår i just din box på smartbox.se